در سایر توسط (100 امتیاز)
باسلام . باشخصی قبلا بدون شکایت کاری اختلافی داشتم که بعداز۷ماه با ماشین بدون پلاک جلو که من نشناسم عمدا منو زیر گرفت ومتواری شد ازدوربین هاهم بدون پلاک بودن جلو کاملا مشخص است که منجربه شکستن بینی ام و جراحات زیاد من شده. داری گواهینامه و بیمه میباشد اگر اثبات شود که عمدا منو زیر گرفته ایا بیمه خودرو جهت دیه به من تعلق میگیرد بانظرداشتن عمدی زیر گرفتن و نداشتن پلاک جلو حکم راننده متواری شده که ازعمد زده چیه لطفا اینم بگید اگررضایت بدم و ندم چه حکمی دارد

 ممنون یا علی
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اثبات عمد راننده مقصر حادثه خیلی کار سختیه

اگر اثبات شود کل دیه را بیمه پرداخت میکند و سپس از راننده مقصر حادثه همه را دریافت میکند ‌.

تردد وسیله نقلیه بدون پلاک جرم است

حبس تعزیری ماده ۷۱۵تا ۷۱۷به خاطر متواری شدن راننده مقصر  غیر قابل تیدیل به جزای نقدی است

خودتون رو وارد پروسه اثبات عمد راننده نکنید .

لطفا جهت احقاق حقتون و راهنمایی دقیقتر درخواست مشاوره بدهید