در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
چند روز پیش با موتور داشتم راه خودمو می رفتم که یک ماشین از پشت سر و از بغل زد بهم. راننده ماشین اومد منو با ماشین خودش برد اورژانس و اونجا بعد از بررسی فهمید که اگه با آمبولانس میاوردم هزینه بیمارستانم رایگان میشد به همین خاطر منو دوباره به صحنه تصادف برگردوند و بهم گفت به آمبولانس بگو که "خودت خوردی زمین". من چون گواهینامه نداشتم و تجربه تصادف نداشتم و از این موضوعات سر در نمی آوردم به اورژانس "گفتم خودم زمین خوردم" چون فکر میکردم کسیکه گواهینامه نداشته باشه در هر حال مقصره... الان فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و هیچ ردی از اون راننده ی نامرد ندارم که بکشونمش به دادگاه و حق خودمو ازش بگیرم. چند روز پیش رفتم شکایت کردم و همه چیز رو صادقانه نوشتم ولی نمیدونم به جایی میرسم یا نه؛ مامور کلانتری گفت باید کفش آهنی پات کنی. استخون ترقوه ام از سه جا شکسته. یکنفر گفت میتونی از صندوق خسارت های بدنی تامین بشی. آیا این صندوق شامل حال من هم میشه، منی که بخاطر ندانستن و ترسیدن، از دروغ گفتم خودم خوردم زمین؟
وضع مالیم افتضاحه و اصلا نمیتونم وکیل بگیرم. جون هر کی دوست دارین بهم بگین امیدوار باشم یا نه؟ یکنفر یک جواب درست و حسابی بده لطفا. ممنونم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با سلام
دوست عزیز اولا که نوش دارو بعد از مرگ سهراب به درد نمیخوره ولی میگم که بدونید و به هرکی میشناسید هشدار بدید اگر هر کسی یه مشاور خبره بیمه داشته باشه و هر وقت دچار مشکلی شد اولین نفر با اون تماس بگیره هیچوقت دچار مشکلات این چنینی نمیشه

درمورد سوال شما هم اگر دادگاه و مراجع قضایی تایید کنن که شما رو راننده ای با فلان ماشین زده و از صحنه متواری شده و شما هم ازش هیچ آدرسی نداشته باشید بله خسارت به نسبت درصد تقصیر اون راننده بهتون از محل صندوق پرداخت میشه
ولی بازهم میکم باید خسارت شما برای مراجع قضایی و صندوق محرض باشه