در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادفی که خودروی خسارت دیده بودم مبلغ تعیین شده خسارت کمتر از میزان خسارت بوده چطور میتونم اعتراض کنم؟ گفتند اگه بیرون نتونستم انجامش بدم خودشون تعمیر میکنند ایا به کیفیت تعمیر خودشون اعتباری هست وبا رضایت بنده ماشینو بهم تحویل میدن؟بیمه ایران
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

شما دوراهکار برای رسیدن به حقوقتون و جبران ضررو زیان خود دارید

۱. برید تعمیرگاه موردوثوق بیمه که همه قطعات رو تعویض میکنه و قیمت ماشین رو خیلی کم میکنه و برای بیمه اگه ۷ میلیون ر و هم بزنه ، بیمه گر بهش پرداخت میکنه

۲. برید تعمیرگاه خودتون ماشین رو تعمیر کنید و برای بیمه فاکتور ببرید تا طبق فاکتور براتون جبران خسارت کنه. این راه منطقی تره

اگر فکر میکنید قیمتی که بیمه میده خیلی کمه میتونید از شورای حل اختلاف تامین دلیل با ارجاع امز به کارشناس جهت تعیین خسارت واقعی و افت قیمت رو محاسبه کنه و اونرو به بیمه گر تحویل بدید