در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
اگر در یک حادثه، خسارت جزئی باشد و بدون کروکی امکان مراجعه به شرکت بیمه فراهم باشد، اما طرفین نسبت به تقصیر خود معترض باشند، چه اقدامی باید انجام داد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در صورتی که هر یک از طرفین نسبت به تقصیر خود، اعتراض داشته باشند، لازم است عوامل راهور، اقدام به ترسیم کروکی نمایند و چنان‌چه طرفين هنگام مراجعه به واحد خسارت همچنان نسبت به سهم تقصير خود اعتراض داشته باشند استناد ماده 18 قانون اصلاح قانون بيمه اجباري مسؤوليت مدني دارندگان وسايل نقليه موتوري زميني در مقابل شخص ثالث مصوب 16/04/1387 و ماده 40 قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395 مي‌بايست كروكي ترسيم و كارشناسان شركت از پذيرش اين قبيل حوادث بدون ارائه كروكي مي‌توانند امتناء ورزند.