در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

چند نفر از اعضای هیئت مدیره را می توان در لیست بیمه رد کرد ؟ ما یک شرکت پیمانکاری هستیم برای دریافت مفاصاحساب قراردادمان با شهرداری به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کردیم گفتن نمی تواند در لیست بیمه دو نفر از اعضای هیئت مدیره باشند فقط یک نفر باید رد شود ،

این قوانین جدید تامین اجتماعی رو از کجا می توان دریافت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر اعضا رابطه حقوق بگیری داشته باشند میتوان همه رو در لیست بیمه رد کرد در ضمن مدیر عامل با بستن قرارداد بیمه اختیاری میتواند نام خود را در لیست بیمه رد کند