در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (310 امتیاز)
براي محاسبه پايه سنوات ايا بايد سنوات هر سالي را که کارمند  از ان سال شروع به کار کرده است را جداگانه از بخشنامه هاي مربوط به همان سال بدست اورد و با يکديگر جمع کرد و سپس به مزد ثابت اضافه کرد يا خير؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام ،بله پایه سنوات بعد از گذشت یکسال از تاریخ استخدام را از بخشنامه شورای عالی ا استخراج وسالهای بعد افزایش شورای عالی کار را به ان اضافه کرد وبا پایه سنوات همان  سال  جمع کرد تا به اخرین سال جاری سال ۱۳۹۷ رسیدید  به حقوق ثابت اضافه می نماید .