در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام
با توجه به اصرار کارشناس اداره تامین اجتماعی، واحد درآمد مبنی بر بستن قرارداد کارفرمایی با مدیر عامل شرکت و از طرفی خبرهایی مبنی بر شکایت اشخاص حقوقی به دیوان عدالت اداری در خصوص غیر قانونی بودن این بخشنامه ، آیا بستن این قرارداد وجاهت قانونی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

 بخشنامه  ۹مشترک فنی ودرآمد (بیمه کارفرمایان صنفی(اشخاص حقیقی) و مدیران اشخاص حقوقی غیردولتی) مبتنی بر تصویب نامه ۲۱۶۴۴۹/ت۴۱۲۹۷ک مورخ ۸۸/۱۱/۴(آییننامه اجرایی تبصره (۵) الحاقی به ماده (۴) قانون تأمین اجتماعی ـ مصوب۱۳۸۷) هیات وزیران می باشد و چنانچه به این بخشنامه معترض باشید بایستی علیه مصوبه فوق الذکر اقامه دعوی کنید.

البته مقصود قانون مدیر عاملی است که رابطه مزدبگیری با کارگاه نداشته باشد!