در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب و احترام

اگر شخصی سهام دار و عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت باشد و بخواهد بیمه خود را در لیست سایر کارکنان ارسال کند ، طبیعتا باید یک شغل موظف مانند حساب دار شرکت برای خود  را در لیست اعلام کند.

حال سوال این سات که در محاسبات با توجه به اینکه سهام دار و عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت میباشد، مبنی را 30% باید محسابه کرد یا 27% ؟

همچنین در این روش مشکلی که برای سوابق بیمه و کار این شخص مدیرعامل پیش نمی آید؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،اگر مدیر عامل علاوه برمدیر عاملی شغلی دیگری درکارگاه داشته باشد که در ازای ان شغل از کارگاه حقوق دریافت کند این قسمت از رابطه کاری وی مشمول قانون کار بوده وبه تبع ان می بایست حق بیمه سهم کارفرما وکارگر با احتساب حق بیمه بیکاری، ۳۰ درصد محاسبه وبه حساب تامین اجتماعی واریز گردد.