در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده 5 سال سختی کارم تایید شده تا تامین اجتماعی بخاد نامه نگاری به اداره بنده که شهرداری تهران هست بکنه حداقل3ماه زمان میبره واینجابنده متضررمیشم ایامیشه این مبلغ روبصورت اقساط ازبنده بگیره تازودتربازنشست بشم وسوال بعدی نمیشه قبل ازپرشدن30سال این کارراانجام بده؟ هرطورکه فکرمیکنم بیمه شده متضررمیشه لطفاراهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

شرایط بررسی مشاغل سخت و زیان ، احراز شرایط بازنشستگی از لحاظ سن و سابقه میباشد لذا قبل احراز شرایط مذکور امکان بررسی و محاسبه وجود ندارد.

بعد از صدور حکم مبلغ ۴ درصد مشاغل سخت و زیان در دو قسمت میباشد که باید یکی نقدی و دیگری حداکثر تا ۹ قسط پرداخت گردد.