در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

باتوجه به کار با اشعه و عوارض زیان اور آن من در دو مرکز مجزا وخصوصی رادیولوژی پزشکی بنام بیمارستان مهر و دیگری بنام درمانگاه ولی عصرکار میکنم.وبا تعیین گروه از طرف سازمان انرژی اتمی برای درمانکاه ولی عصرگروه الف معرفی شده ام .ودر بیمارستان مهر که مشغول به کار هستم بصورت توافقی مقداری از حقوق خودرا بعنوان حق اشعه دریافت میکنم .

اما مرکز درمانگاه ولی عصر با استناد به یک تبصره که از طرف سازمان انرژی اتمی در برگه تعیین گروه ارسال کردند از پرداخت حق اشعه به اینجانب اجتناب میکند و میگوید که براساس ان بند شما باید از یک مرکز حق اشعه دریافت کنید و من برای شما حق تعیین نمیکنم‌.

لذا با توجه به سخت وزیان اور بودن کار با اشعه ایا راه حل قانونی دارد که به حق خود برسم.

لازم به ذکر میباشد که در درمانگاه ولی عصر تعداد افرادی که باید طبق قانون کار با اشعه در هر شیفت هم به کار با اشعه مشغول باشیم کمتر از حد مجاز میباشد برای هر دستگاه در هرشیفت ۳ نفر طبق قانون است درحالی که در درمانگاه ولی عصر دو دستگاه با دو تکنسین هستیم.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما با مراجعه به اداره کار میتوانید از مزایای خود بهره مند گردید البته به این شرط که بیمه تامین اجتماعی باشید اما در قانون در هرکارگاهی که کار میکنید باید حقوق ومزایای هر کدام جدا محاسبه وپرداخت گردد