در سختی کار و مشاغل سخت توسط (150 امتیاز)
با سلام

 لطفا نحوه محاسبه مقدار مبلغی و یا درصدی که باید برای سالهای کاری سخت و زیان آور  را پرداخت کنیم و تعیین مقدار زمانی سخت و زیان آوری را بطور کامل تو ضیح دهید. اگر با مثال باشد بهتر است.ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- اگر کارگر در این مشاغل مشغول به کار باشد ولی نه به صورت پیوسته بلکه به صورت متناوب باید 25 سال سابقه داشته باشد .

2- اگر کارگر هم در مشاغل سخت و زیان آور و هم در مشاغل عادی مشغول به کار باشد هر سال مشاغل سخت و زیان آور 1 سال و نیم محاسبه می شود .

3- مرجع تائید مشاغل سخت و زیان آور کمیته تائید این مشاغل در اداره کار است که اعضای آن تماینده اداره کار ، نماینده تامین اجتماعی ، کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان ، نماینده کارگران و نماینده کارفرمایان است که رای موافق و یا مخالف و درجه الف یا ب را مشخص می نمایند .

4- در صورت تائید کمیته فوق ، کارفرما موظف است تا 4 درصد حق بیمه اضافی این مشاغل را برای افراد فوق پرداخت کند .

5- محاسبه حق بیمه اضافه مشاغل سخت و زیان آور به صورت زیر است :

(4درصد حق بیمه آخرین دستمزد مشمول حق بیمه * تعداد ماهها) + (4درصد مستمری محاسبه شده * مدت سابقه مشاغل سخت و زیان آور تا تاریخ 1380/07/14)

با تشکر