در سختی کار و مشاغل سخت توسط (5,180 امتیاز)
نحوه محاسبه مشاغل سخت و زیان آور برای کارگران چگونه است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- البته دقیقا سوالتان مشخص نیست . اما اگر کارگری در تمام طول دوران اشتغال و به صورت پیوسته در این مشاغل فعال باشد با 20 سال سابقه بازنشسته می گردد .

2-اگر کارگر در این مشاغل مشغول به کار باشد ولی نه به صورت پیوسته بلکه به صورت متناوب باید 25 سال سابقه داشته باشد .

3-اگر کارگر هم در مشاغل سخت و زیان آور و هم در مشاغل عادی مشغول به کار باشد هر سال مشاغل سخت و زیان آور 1 سال و نیم محاسبه می شود .

4- مرجع تائید مشاغل سخت و زیان آور کمیته تائید این مشاغل در اداره کار است که اعضای آن تماینده اداره کار ، نماینده تامین اجتماعی ، کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان ، نماینده کارگران و نماینده کارفرمایان است که رای موافق و یا مخالف و درجه الف یا ب را مشخص می نمایند .

5-در صورت تائید کمیته فوق ، کارفرما موظف است تا 4 درصد حق بیمه اضافی این مشاغل را برای افراد فوق پرداخت کند .

با تشکر