در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

پسرم در حال عبور از خیابان بوده و یه ماشیین بهش بر خورد میکنه و الان در حالت زندگی نباتی هست و رای دادگاه هم صادر شده به مقدار ۱.۵ میلیارد و پسر بنده ۵ سال پیش هم تصادف کرده بود و ضربه مغزی شده بود و پسرم اوایل تصادف قادر به ایستادن و تکلم نبود و در گزارش نهایی پزشکی قانونی نوشته بود هر دو پا فلج و قادر به تکلم نیست ولی بعد از یک سال کار درمانی و فیزیو تراپی کامل خوب شد حال به بیمه چگونه اثبات کنیم که پسرم پس از تصادف قبل کامل خوب شده بود؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... ارائه پرونده پزشکی قبلی و مستندات پزشکی که گویای بهبودی فرزند شما پیش از  زمان وقوع حادثه دوم و گواهی پزشک معالج قبلی میتواند محکمه پسند باشد و نظر کارشناسان امر را جلب نماید.