در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

برادرم وقتی عابر بود یه ماشین بهش زد و متاسفانه الان در حالت زندگی نباتی هست ۵ سال پیش هم تو یه تصادف ضربه مغزی شده بود ولی خوب شده بود توی گزارش پزشکی قانونی هم اومده بود بدون استفاده از وسایل کمکی قادر به ایستادن نیست و هر دو پا فلج محسوب میشود ولی برادرم کامل خوب شد و بدون هیچ مشکلی دوباره سرپا شد میخواستم بدونم مشکلات قبلی که تو پزشکی قانونی گزارش شده تو پرونده جدیدش تاثیر میگذارد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، درصورتی که جراحات قبلی بصورت مطلوب التیام یافته باشد و دوباره از همان ناحیه را دچار جراحت شود دیه کامل آن جراحت به ایشان تعلق خواهد گرفت ، اما اگر بصورت مطلوب درمان نشده باشد و دوباره از همان ناحیه دچار جراحت گردند برای جراحات وارده  ارش ( تشدید جراحت قبلی)  تعیین می گردد.