در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
از سمت میدان مادر در میرداماد وارد کندرو شدم که کلا فقط جای گذر یه ماشین رو داره داشتم میرفتم تقریبا با سرعت مطمئنه یه موتور از فرعی به اصلی وارد شد  از بقل به ماشین من خورد

در حالی که نه حواسش بود نه فرعی به اصلی رعایت کرد(حق تقدم) سرعتش هم بالا بود.

با توجه به اینکه موتورسیکلت حکم عابر پیاده رو داره مقصر کیست؟
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

در صورتی که طبق نظر کارشناس بیمه یا در ترسیم کروکی توسط نیروی انتظامی راننده موتور سیلکت مقصر شناخته شود ملزم به جبران خسارت است و موتور سکیلت حکم عابر پیاده را ندارد.