در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (430 امتیاز)
سلام من حدود 5 سال بیمه اختیاری هستم و یکسال هست که مشغول بکار شدم البته در محل کار بیمه برایم رد نمیشود ایا از لحاظ سازمان بیمه اشکالی ندارد که من مشغول کار هستم در حالی که بیمه اختیاری دارم . ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، اشتغال شما اشکالی ندارد ولی با وجود برقراری رابطه کارگری وکارفرمایی ،اجباری بودن پرداخت بیمه شما ، کارفرما مکلف است از تاریخ اَشتغال ررای شما حق بیمه به نرخ ۳۰ درصد  به تامین اجتماعی پرداخت نماید وبه تبع این پرداخت قرارداد بیمه اختیاری شما با سازمان ِلغو می شود.