در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

پدرم در سن ۵۶ سالگی با یازده سال بیمه بیکار شد یک سال و نیم بیمه بیکاری گرفت الان نزدیکه ۵۸ سالشه و بیمه بیکاری تموم شده و دیگه نمیدن تا سن بازنشستگی و باید خودش بیمه خویش فرما بریزه چه طور پیگیری کنیم درصورتیکه که موقع بیکاری بالا ۵۵ سال بوده و غیر ارادی بیکار شده ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

چنانچه مقرری بیمه بیکاری پدر شما بعد از 55 سالگی برقرار شده باشد، تا سن 60 سالگی می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید( تبصره ماده 7 قانون بیمه بیکاری). و اگر قبل از 55 سالگی مقرری بیمه بیکاری پدر شما برقرار شده باشد، صرفاً مقرری بیمه بیکاری مطابق جدول ماده 7 قانون بیمه بیکاری را دریافت خواهید نمود.