در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام بنده قبلابه مدت 17 ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده و الان بعد از گذشت 5 سال دوباره به مدت 1 ماه می خواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم.

 آیا برای بار سوم می توانم بعدا از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟ لازم به ذکر است 17 سال و نیم سابقه بیمه و متاهل و دارای 1 فرزند می باشم.
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در صورتی که سابقه کارگری و کارفرمایی شما از 121 ماه تا 180 ماه باشد 26 ماه بیمه بیکاری با وضعیت متاهلی به شما تعلق خواهد گرفت که انچه که استفاده نموده اید از 26 ماه کسر خواهد شد

ضمنا سوابقی از قبیل سربازی،بیمه بیکاری،مشاغل ازاد و ... برای محاسبه میزان مدت مقرری احتساب نمیشود