در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من دارای 10 سال به بالا بیمه تامین اجتماعی هستم و متاهل و دارای فرزند
تا مهر سال 96 در شرکتی مشغول به کار بودم و با حقوق پایه یک میلیون و پانصد هزار ریال.
از مهر امسال در یک شرکت خارجی فعالیت میکنم که قراردادها پنج ماهه است و در حال حاضر با حقوق پایه شش میلیون تومان.
با توجه به تحریم این شرکت بعد از ده ماه (اتمام قرارداد دوم کاری بنده)شرکت را تعطیل خواهند کرد.
حال سوال این است که من با 10 ماه سابقه در این شرکت آیا می توانم از بیمه بیکاری با محاسبه بیمه بیکاری بر پایه حقوق شش میلیون تومان استفاده کنم یا خیر؟
(در شرایط بیمه بیکاری ذکر شده است که در صورت اتمام قرارداد باید یکسال در آخرین کارگاه بیمه شده باشد)
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام میانگین حقوق بیمه بیکاری شما براساس ۹۰روز آخرین پرداخت حق بیمه محاسبه میشود اما چنانچه تامین اجتماعی نسبت به لیست حق بیمه شما منظور مبلغ ان میباشد شک نماید با یه گزارش تحقیقی سه نفره اسناد ومدارک شرکت رو محاسبه وبررسی میکنند وچنانچه مشکلی نباشد براساس میانگین ۶میلیون حقوق بیمه بیکاری محاسبه میگردد