در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

سلام من تا7/1سال 96،4سال سابقه بیمه داشتم اما از 7/1 کارفرما و کد کارگاه من عوض شد حالا 1/30 سال 97 کارفرمای جدید منو اخراج کرده درحالی که من تا2/30 قرارداد دارم میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟؟ ، برگه عدم نیاز کارفرما نیازه؟؟

1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

کاربرمحترم بعدازاتمام قراردادبه پیوست کپی ان وبرگ عدم نیازکارفزما به مسئول بیمه بیکاری اداره کارمراجعه درخواست برقراری بیمه بیکاری می کنید لازم است اززمان اتمام قراردادوبرگ عدم نیازکارفرما یکماه فرصت داریداقدام کنید