در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر /

من توی یه کارگاه بلوک زنی مشغول کار هستم تقریبا 8 سال بیمه هستم /کارفرما دوساله که فوت شده و ادامه بیمه منو پسرش میده حدود دوساله/متاسفانه پسرش نمیتونه ادامه بده ومیخواد کارگاه رو تعطیل کنه /من بهش گفتم اگه کارگاه رو میخوای ببندی بیاد بره دنبال بیمه بیکاری من /ایشون در جواب به من گفتن تو نمیتونی بیمه بیکاری بگیری گفتم چرا گفتن پدرم فوت شده ما نرفتیم بیمه گواهی فوت بدیم اطلاع ندادیم اگه بریم گیریم از جور حرفا / گفت اگه برم اونجا واسه بیمه بیکاریت جریمه هم میشیم /گفتم خوب من چی کار کنم بیمه بیکاری من چی میشه شما اطلاع ندادید جریمه میشید من حقمو چیجوری بگیرم /خواستم بدونم بدون کارفرما به من بیمه بیکاری میدن /پسرش به من میگه پدرم نیست نمیتونی /آیا من میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟؟مرسی تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص ادعای فرزند کارفرما کاملا غلط میباشد و عدم اطلاع فوت کارفرما هیچ مشکلی برای کارکنان و به تبع آن استفاده از مزایایی بیمه ایجاد نمیکند اگر کارگاه تعطیل شود یا اخراج شوید میتوانید با طی مراحل قانونی نسبت به برقراری بیمه بیکاری خود اقدام نمایید