در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام.من شصت ویک سال سن دارم،۱۸سال وشش ماه سابقه پرداخت بیمه دارم،قبلا ازبیمه بیکاری استفاده کردم،الان هم میتوانم ده ماه دیگر استفاده کنم.

سوال من اینه ایا اداره کار موافقت میکنه که ازاین ده ماه بیمه بیکاری استفاده کنم یامیگه بخاطرسن بالای شصت سال باید بازنشسته شوی؟

البته من میخواهم بابیست سال سابقه بازنشست بشم تا شامل ماده۱۱۱شوم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

بادر نظر گرفتن سابقه بیمه شما ۱۸سال در صورتیکه متاهل هستید باستناد ماده ۷ قانون بیمه بیکاری مدت استحقاق استفاده از مقرری بیمه بیکاری ۳۶ ماه می باشد در صورتیکه از این مدت کمتر بیمه بیکاری استفاده نموده اید می توانید باقیمانده تا ۳۶ ماه را در صورت واجدشرایط استفاده نماید .