در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من از ابتدای سال 94 تا انتهای سال 96 در شرکتی کار کردم که برای من به دلیل نداشتن کدکارگاهی بیمه رد نکردن و هربار یک بهانه آوردن.

میخواستم بدونم من اگر الان از این شرکت شکایت کنم، چه تبعاتی براش داره و مقدار جریمه و حق بیمه ای که این شرکت باید تامین اجتماعی پرداخت کنه، چقدر میشه؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

تنها تبعاتی که برای کارفرما دارد، پرداخت حق بیمه مدت کارکرد شما به نرخ روز می باشد.مقدار حق بیمه آن بستگی به مبلغ حق بیمه شما در حال حاضر دارد.چنانچه مبلغ حقوق و مزایای مشمول حق بیمه شما در حاضر حداقل دستمزد باشد، مبلغ ح قبیمه معوقه شما عبارت است از: 3333807 ریال.