در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.وعرض ادب احترام

بنده یه کارگاه قالی بافی دارم.این کارگاه برای پدرم بوده ودرحال حاضرمدیریت واداره ان بابنده هستش.
یکی از کارگرهای ما سال هاست برای ماکارمیکند(20سال) اما تابحال بیمه تامین اجتماعی کارفرمایی نشدن.
برای این 20سال سابقه ماچقدرباید به بیمه تامین اجتماعی باید پرداخت کنیم؟(کارگرما درحال حاضر درکارگاه مامشغول به کار میباشد) ایاجریمه هم میشویم؟میشه لطف بفرمایدمشخص کنید براساس کردم قانون وتبصره محاسبه مشود؟

بنده نمونه سوال های مشابه رومطالعه کردم(یا دوبرابرحق بیمه معمول جریمه میشیم
-یااینکه حق بیمه معمول محاسبه و ده درصد جریمه میشویم)؟؟
لطفا دقیق بفرمائید براساس کدام قانون ما فقط ده درصد وبراساس کدام قانون دوبرابرجریمه میشویم
ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

محاسبه حق بیمه سنوات گذشته وفق ماده 40 قانون تامین اجتماعی و بخشنامه 12 جدید درآمد انجام می گردد لازم بذکر است با توجه باینکه کارگر شما همچنان در کارگاه شاغل میباشد دستمزد فعلی وی ملاک محاسبه حق بیمه سنوات گذشته میباشد نه دو برابر و یا چیز دیگری لذا مدت سابقه مورد ادعا و تایید به روز در دستمزد روزانه ضرب و سپس 30 درصد آن حق بیمه قابل پرداخت میباشد لازم بذکر است چنانچه شما اعتراض به دستمزد داشتید و مدعی دستمزد حداق باشید می توانید به مبلغ بدهی اعتراض و در هیات بدوی با لایححه دفاعی مناسب مبلغ را به حداقل دستمزد کاهش دهید.