در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

ببخشید خواستم بگم آیا ما الان داریم بیمه روستایی میریزیم بعدا سودمند هست یا اینکه بیمه تامین اجتماعی بهتره؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
با سلام
شرایط زندگی هر کسی فرق میکند این ما هستیم که با توجه به شرایط زندگی خود باید انتخاب کنیم که کدام برای ما باتوجه به شرایطمان مفید هست.
اینکه شما بیمه ی اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را واریز میکنید مطمئن باشید که برایتان مفید هست اما اینکه آن را با تامین اجتماعی مقایسه کنید منطقی نیست.
زیرا در بیمه روستایی شما فقط 5درصد، حق بیمه واریز می کنید در حالی که تامین اجتماعی 30 درصد حق بیمه میگیرد.
اگر به نرخ سال 97 بصورت اختیاری بخواهید حق بیمه تامین اجتماعی را واریز کنید باید حدودا مبلغ 330 هزار تومان ماهیانه واریز کنید آیا میتوانید؟
در حالی که در بیمه روستایی ماهیانه بیشترین حق بیمه اش 45 هزار تومان می باشد که بیمه شده باید خودش بپردازد و دوبرابر همین حق بیمه را هم دولت بعنوان یارانه ی بیمه ای پرداخت می کند.(یعنی ماهیانه 90 هزار تومان را هم  دولت پرداخت می کند)
حتی اگر باز هم پرداخت ماهیانه همین 45 هزار تومان هم برای شخصی مقدور نباشد میتواند سطح های پایین تری را انتخاب نماید که کمترین حق بیمه ها را دارند.
بیمه روستایی دارای 8 سطح درآمدی می باشد که کمترین حق بیمه ماهیانه اش، 20 هزار تومان می باشد.
بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال 1383 در مجلس تصویب شد و از سال 1384 شروع به کار کرده است بنابراین برای بازنشستگی های پیش از موعد مقررش تا الان با توجه به شرایط بیمه شدگانش توانسته پس از تصویب در مجلس به مرحله اجرا درآورد.
مثل همه ی بیمه ها این بیمه روستائی هم بازنشستگی برای 30 سال سابقه بیمه تعریف شده است.
اما در بازنشستگی پیش از موعد مقرر در سال 97 در بیمه روستایی در حال حاضر دو قانون وجود داره که در حال حاضر اجرا میشود
1-حداقل با داشتن 69 سال سن و 11 سال سابقه بیمه(با حقوق 11 روز  از 30 روز در ماه)
2-حداقل با داشتن 65 سال سن و 15 سال سابقه بیمه

بیمه روستایی جزء برنامه ششم توسعه می باشد یعنی یقینا در سالهای آینده قوانین بیشتری در مورد بازنشستگی های پیش از موعد مقرر در بیمه روستایی هم مثل بقیه بیمه های دولتی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم خواهد آمد.