در بیمه روستایی و عشایر توسط
من سنم 49 ساله و الان 4 ساله مشغول پرداخت بیمه روستایی هستم ایا در سن 60 سالگی میتونم از مستمری استفاده کنم یا باید تا 65 سالگی پرداخت کنم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام روستاییان و عشایر بالای ۶۵ سال سن و سابقه ۱۵ سال پرداخت حق بیمه می توانند بازنشسته شده و معادل دوسوم درآمدشان حقوق و مستمری بازنشستگی دریافت کنند.

در حال حاضر طرحی تصویب شده است که در صورت تایید شورای نگهبان اجرایی می شود

روستاییان با ۷۰ سال سن و داشتن ۱۰ سال حق بیمه بازنشسته شده و حق بازنشستگی دریافت کنند و سن بازنشستگی بیمه روستایی به ۶۵ سال برسد.

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی