در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
فردی که ۲۰ سال دارد و به تازگی تحت پوشش بیمه روستایی درامده باشد چگونه و در چه سنی و با چه شرایطی بازنشست میشود و میتواند مستمری دریافت کند؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
با سلام
بازنشستگی در بیمه های دولتی برای 30 سال سابقه تعریف شده است
اگر شخصی که در 20 سالگی شروع به بیمه پردازی نموده و به طور پیوسته و بدون هیچ گونه وقفه ای به بیمه پردازی ادامه دهد و 30 سال سابقه بیمه ای خود را پر کند در 50 سالگی میتواند با حقوق کامل بازنشسته شود.
اما در بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هم برای بازنشستگی های پیش از موعد مقرر هم قانونهای وجود دارد مثلا تا سال97 دو قانون تصویب و اجرایی شده است.
1-داشتن حداقل 65 سال سن و داشتن حداقل 15 سال سابقه بیمه
2-داشتن حداقل 69 سال سن و داشتن حداقل 11 سال سابقه بیمه

چون بیمه روستایی از سال 1384 شروع بکار کرده است طبیعی هست که برای این 14 سال این دو قانون برای بازنشستگی های پیش از موعد مقرر تصویب شده باشد بی شک در سالهای آینده با توجه به شرایط قانونهای دیگری نیز تصویب خواهند شد.