در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
من کارمند بیمارستان خصوصی هستم از ۵ تا پله با صورت به زمین خوردم و لبم بخیه خورد و دو تا از دندونام شکست بیمارستان گفته هزینه درمانم رو میده ولی با توجه به اینکه بیمارستان بیمه مسیولیت آسیا است ایا غرامت به من تعلق میگیره و چطور
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... می بایست موضوع حادثه به یک کارشناس رسمی دادگستری در امور حوادث کار ارجاع شود و در صورت تشخیص قصور کارفرما در بروز حادثه بمیزان درصد قصور کارفرما (البته با درنظر گرفتن شرایط خصوصی بیمه نامه مسئولیت و پوشش های مربوطه) میتوان پرونده خسارت مربوطه را در شرکت بیمه گر مطرح و تقاضای رسیدگی نمود.