در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده نیروی برق یه شرکت هستم که درحین تعمیر یه الکتورموتور گیربکس دار بودم که در مرحله تست  چرخ دنده گیربوکس  به پاچه شلوارم گیر کرد ودچاراسیب دیدگی بافت ماهیچه ای پای رایتم شدم ایا میتونم علیه کارفرما برا خسارت ودیه شکایت کنم درصورت حق شکایت با کجا بای مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
نحوه شکایت وبررسی حوادث ناشی از کار به شرح زیر می باشد:

1-مراجعه حادثه دیده و یا اولیای دم به مراجع قضایی انتظامی برای طرح شکوائیه یا دادخواست

2-بررسی شکوائیه حادثه دیده یا اولیای دم توسط مقام محترم قضایی و انتظامی.

3-مراجعه حادثه دیده یا اولیای دم به کلانتری جهت تشکیل پرونده و اخذ نظریه از ادارات کار و امور اجتماعی و پزشکی قانونی

4-مراجعه حادثه دیده به واحد بازرسی کار اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان و ارائه نامه کلانتری جهت مطالعه پرونده و بررسی صحنه حادثه و ثبت اظهارات شهود به منظور تهیه گزارش حادثه توسط بازرس کار

5- تحویل گزارش حادثه از سوی اداره کل کار و امور اجتماعی استان یا اداره شهرستان به کلانتری، به منظور ارجاع به مرجع قضایی برای ابلاغ نظریه بازرس کار به اصحاب پرونده وصدور رای