در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام بنده مدتی در حدود یک سال سرپرست کارگاه عمرانی در مسکن مهر بودم و تقریبا پنج سال بعد از اخراج بنده متوجه شدم که کارفرما بنده را بیمه نکرده پس با این وجود بند بعد از گذشت این همه مدت می توانم از آن شرکت بدلیل بیمه نکردن من نزد مراجع ذیصلاح شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورت داشتن مدارکی که ثابت کند شما در طول دوره اشتغال ادعا شده مشغول بکار بوده اید . به مرجع حل اختتلاف ادارات کار تشریف ببرید و در مورد موضوع یاد شده طرح دعوا نمایید.