در حادثه ناشی از کار توسط (870 امتیاز)
سلام.در حال کار حادثه دیده ام آیا می توانم هزینه های پزشکی ناشی از حادثه را از سازمان مطالبه کنم؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و احترام

دوست عزیز با آرزوی بهبود و سلامت هرچه زودتر برای شما

شما میتوانید با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و شکایت از کارفرمای خود مطالبه خود را از این سازمان درخواست نمایید.

در صورتیکه کارفرمای شما بیمه مسئولیت مناسب با شرایط کارگاه را تهیه کرده باشد خسارت شما از آنمحل پرداخت خواهد شد در غیر این صورت بنا به تشخیص تامین اجتماعی و در صورت مقصر بودن کارفرما این هزینه از ایشان مطالبه خواهد شد.