در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر شخصی که شاغل نبوده و حقوقی از کارفرما دریافت نمیکند، برای مدتی از طریق یک کارفرما، حق بیمه پرداخت کرده باشد(یعنی مبلغ حق بیمه را خودش به کارفرما میداده) و اکنون بازنشست شده و مستمری میگیرد، تخلف کرده؟ و باید جریمه بپردازد؟ (کارفرما مبلغی را به عنوان حقوق این شخص اعلام کرده و این شخص بر اساس این مبلغ، حق بیمه را به کارفرما میداده است)
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

اگه شرکت ببش از50نفر پرسنل داشته باشه مشکلی نست اگه کمتراز50نفرباشه نیازبه بازرس بوده که کارکردنش را بازرس تایید می کرده