در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام
من عضو هیئت مدیره یک شرکت در شهرستان هستم و بیمه کارفرمایان صنفی دارم که با پایه حقوق هست ، اما به تازگی در یک شرکت در تهران استخدام شدم که بیمه اجباری میکنن و با پایه حقوق بالاتری بیمه میکنن اما چون من مطمئن نیستم بخوام  در کار جدید بمونم، چند تا سوال داشتم ، یکی اینکه به هیچ عنوان نمیشه هر دو بیمه رو نگه داشت و ااگر میشه به چه صورت؟ سوال بعدیم اینه که اگه نمیشه و مجبورم بیمه کارفرمایانم رو قطع کنم میتونم در صورت اینکه به هر دلیلی بخوام از این کار  جدید که بیمه اجباری داره استعفا بدم،میتونم دوباره و بلافاصله برای بیمه کارفرمایانم اقدام کنم؟ با همون پایه حقوق قبلی میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام همزمان نمیشود هم اختیاری وهم اجباری برقرار نمود اما اگر شرکتی که درآن مشغول شده اید واز آن شرکت بیرون بیایید ودوباره اختیاری برقرار کنید بر اساس میانگین ۳۶۰روز گذشته قبل از تاریخ تقاضا محاسبه میشود