در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من بیمه اختیاری هستم از برج 5رفتم جایی سره کار قراره واسم بیمه رد کنه میخواستم بدونم که اگه یک دوماهی باهم تداخل پيدا کنه مشکلی پیش نمیاد بعد میتونم برم پولمو بگیرم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام هیچ ایرادی ندارد شما تا سقف  حداکثر حق بیمه می توانید بیمه پردازی داشته باشید البته بغیر از بیمه های سوبسیدار و یارانه که مشمول کمک دولتی است

درضمن درصورتی که اشتغال به کار پیدا کردید می توانید از بیمه پردازی اختیاری یا مشاغل انصراف بدید هر چند بازپس گیری آن  امکان پذیر است ولی زمان بر است