در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

حدود یک ماه پیش با یک پسربچه دوچرخه سوار تصادف داشتم و به دلیل ترس صحنه روترک کردم بیمه و گواهینامه دارم وچندروزبعدازکلانتری تماس گرفتند و من سریعا مراجعه کرده و باکروکی فرضی مقصرشدم وبیمه رفتم و تشکیل پرونده دادم ولی پدر اون پسربچه رضایت نمیدهد

الان برای رسیدگی از دادگاه برای من ابلاغیه اومده باتوجه به اینکه ۵کبودی و۲حارصه درنامه پزشکی قانونی ذکرشده سوالم این هست که اگه اون فرد رضایت ندهد ازنظر عمومی من به حبس محکوم میشم یا جزای نقدی اولین تصادفم هست و هیچگونه سابقه ای ندارم؟ خواهش میکنم کمکم کنین من دانشجو هستم نگران هستم برام سابقه درست بشه با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام.... دوست من در ابتدا عرض کنم جای هیچگونه اضطراب و نگرانی نیست چرا که سانحه تصادف و ایراد جراحت بصورت غیرعمدی بوده و دیات مربوطه از محل بیمه شخص ثالث خودرو قابل دریافت مییاشد. لکن از لحاظ جزای عمومی  معمولاً قضات محترم در موارد مشابه با عنایت به مجازاتهای مندرج در قانون مجازات اسلامی تصمیم گیری نموده و غالباً با توجه به عدم سوء پیشینه و شخصیت اجتماعی افراد مبلغ نقدی را بعنوان بدل از حبس در نظر گرفته و رای صادر میکنند.

در مورد عدم رضایت پدر کودک نیز با پرداخت دیه و اجرای جزای عمومی شما در مقابل ایشان بری الذمه خواهید شد.

میزان جزای نقدی بدل از حبس نیز باتوجه نظر قاضی و شرایط پرونده های مشابه ، متفاوت بوده و میتواند از 100 هزار تومان تا یک میلیون تومان باشد.

میزان دیه موارد مذکور نیز اگر در قسمت غیر از سر باشند شامل 1/75 درصد دیه کامل است که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 40/425/000 ریال خواهد بود.که از بیمه دریافت میکند