در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

چند وقتی پیش تصادفی با خودروی پارک شده داشتم ولی به خاطر استرس و ترس، صحنه را ترک کردم.

یک ربع بعد برگشتم که دیدم چند نفر اونجا هستن باز هم به خاطر اینکه دعوا پیش نیاد و کار بیخ پیدا نکنه رفتم پی کارم

چند تا شاهد پلاکم رو برداشته بودن و به مالک زیان دیده داده بودن.

حالا میخوام بدونم طرف که رفته شکایت کرده، چه حکمی برام در نظر میگیرن؟

البته من تمام خسارت های ایشون رو از طریق بیمه پرداخت کردم ولی افت قیمت هم میخواد

ایا جرمی مرتکب شدم یا خیر؟

تاکید میکنم که تصادف صرفا مالی بوده و نه جرحی و بنده به خاطر اینکه دعوا نشه و اوضاع بدتر نشه، در زمان وقوع تصادف، محل رو ترک کردم.

ممنون از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

چون خسارت مالی و تعمیر خودرو را بیمه تقبل کرده و از عهده شما ساقط شده اما کاهش ارزش ماشین نیز در تعهد شما است و طبق نظر کارشناسی می بایست پرداخت نمایید.

اما از بابت فرار از صحنه تصادف، فکر نمی کنم جریمه ای برای شما در نظر گرفته شود.

اگر چه کار غیر اخلاقی انجام داده اید ولی رضایت شخص زیاندیده حاصل شده است.