در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من تصادف خسارتی داشتم و مقصر از صحنه فرار کرد و کار به کروکی کشیدن نرسیده. اما ساعت تصادف من به پلیس اعلام کردم حادثه رو. حالا باید برای ثابت کردن تصادف چیکار کنم و چجوری میشه ثابت کرد و بقول معروف بگیم گردن طرف بیاریم تا قبول کنه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در صورتیکه مشخصاتی مانند نوع خودرو-رنگ خودرو- شماره شهربانی خودرو و .... در دست دارید میتوانید با اعلام این موارد به مقامات انتظامی و تقاضای بررسی معابر منتهی به محل حادثه توسط دوربین های راهنمایی و رانندگی و یا حتی دوربین اماکن عمومی اطراف یا مغازه های محل را داشته باشید. در صورت شناخته شدن خودرو بلافاصله دستور توقیف خودرو صادر و مالک خودرو توسط مقام انتظامی احضار میشود.

پس از شناسایی مقصر صحنه بازسازی شده و کروکی مربوطه ترسیم برای سیر مراحل دستور لازم داده خواهد شد.

البته در صورت عدم شناسایی مقصر و وجود مصدوم در حادثه میتوانید دیه ی مربوطه را پس از طی مراحلی از صندوق تامین خسارت جانی دریافت کنید.