در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده دیشب در لاین سمت راست در حال رانندگی بودم که یک ماشین با سرعت بالا بهم نزدیک شد و دو راننده جوان ان سعی در مزاحمت داشتن و بارها سعی کردن به ماشین من نزدیک شوند. بنده راه خودمو ادامه دادم ولی راننده با انحراف به راست سعی در متوقف کردن منو داشت که با گلگیر راست ماشین من برخورد کرد. منم چون ترسیده بودم سریع از محل حادثه دور شدم. الان مقصر کیه؟   در اطراف اونجا دوربینی هم نبود؟

ایا چون ماشین اونا مدل بالا بود ممکنه از من شکایت کنن؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلان

شما میبایست در اولین فرصت موضووع را با پلیس در میان بگذارید و محل حادثه نحوه وقوع و اگر مشخصاتی از خودرو طرف مقابل دارید را به اطلاع پلیس برسانید