در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من 15روز پیش تصادف کردم خلاصه با گرفتن مبلغی به تفاهم رسیدیم و مبلغ رو همونجا نقدی پرداخت کردم،حالا احضاریه اومده رفتم کلانتری ولی اون راننده ای که تصادف کردم نیومده پسرش رو فرستاده و یک پیرزن هم که سرش شکسته بود باهاش بود که ادعا کردن من تصادف کردم و از صحنه فرار کردم,من مدارکم؛بیمه،گواهینامه،معاینه تکمیله،صبح دادگاه دارم،چیکار کنم برای اثبات دروغش؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

در بازجویی که از شما صورت میگیرد  شما واقعیات را اظهار کنید اگر مدرکی دال بر پرداخت خسارت دارید ارائه دهید و از کلانتری بخواهید در مورد صحنه حادثه تحقیق نماید  در برگ بازجویی حتما قید کنید که تقصیر را قبول دارم ولی خسارت را نقدا پرداخت و اصحنه نیز فرار نکرده ام .