در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اگردرتصادف که باعث شودجراحت شدیدبه یکی ازطرفین واردشودوطرف دیگرازصحنه فرارکندتکلیف شناسایی مقصرچیست؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
در زمانی که خودروی مقصر از صحنه حادثه متواری شود .دیه فرد مصدوم مطابق قانون شخص ثالث از محل صندوق تامین صندوق خسارت های بدنی پرداخت می گردد و اگر بعد از پرداخت دیه توسط صندوق مقصر حادثه شناسایی شد صندوق با مراجعه به شرکت بیمه گر خودروی مقصر خسارت پرداخت شده به زیاندیده را دریافت می کند و زیاندیده چه مقصر شناسایی شود و چه شناسایی نشود به حق و حقوق خودش می رسد و از قاضی پرونده درخواست نمایید که فرد مصدوم را با پیوست مدارک به صندوق تامین خسارت بدنی معرفی نماید. آدرس شعب صندوق را می توانید از سایت صندوق تامین خسارت های بدنی دریافت نمایید .