در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید...

من توی سفر بودیم که یه قسمت از جاده بود که ترافیک بود یه ماشین میخواست از ما سبقت بگیره که یه کامیون میاد جلوش که میخواد برگرده سمت چپ سپر ما رو میزنه و بعدش با کامیون شاخ به شاخ میشه در صورتیکه من توی لاین سمت راست خودم بودم و هیچ کاری نداشتم ،راننده ی خاطی پاهاش می شکنه و با اورژانس میبرنش ،

من هم دیدم که ماشینم فقط سپرش رنگش پریده و سپر ضرب دیده گفتم خسارتش زیاد نیست و صحنه رو ترک کردم ....سوالم اینه که من که مقصر نبودم و یه تصادف جداگانه بین کامیون و سواری رخ داده و من صحنه رو ترک کردم آیا ممکنه مقصر شناخته بشم؟؟ ممکنه بعدا مشکل درست بشه ؟ به نظر تون لازم هست کاری انجام بدم؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

نیاز به انجام کاری نیست. قطعا اگر قرار باشه شما را مقصر بدونن باید مدعی این ادعا، به دنبال شما بگرده.