در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

هنگام ورود به پارکینگ، موتورسوار از سمت راست به درب عقب ماشین برخورد کرد.پلیس با توجه به اینکه من از لاین۲داشتم میپیچیدم، من رو مقصر کامل شناختند. ماشین بیمه کامل دارد،نگران موضوع خسارت نیستم.موتورسوار هیچ آسیبی ندیده طبق معاینات اورژانس. چون گواهینامه نداره و می بایست جریمه پرداخت کنه،تهدید میکنه و اخاذی که اگه پول ندم بهش، رضایت نمیده تا ماشینم از پارکینگ پلیس آزاد بشه.

حدود ۲۰ روز از تصادف گذشته و هنوز ایشون پزشک قانونی نرفتند تا پرونده تکمیل  بشه. سئوال من اینه که موتورسوار میتونه درصورت رأی صادره از دادسرا، به شواری حل اختلاف شکایت کنه یا میتونه رضایت نده؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، شما می توانید با ارائه درخواست تایید اصالت بیمه نامه به دادسرا یا کلانتری نامه آزادی خودروی خود را دریافت نمایید و در صورت صدور رای توسط دادگاه یا شورای حل اخلاف ، میزان خسارت تعیین شده توسط بیمه به شاکی پرداخت خواهد شد و یا به حساب صندوق خسارت های بدنی واریز می گردد و  با ارائه فیش های واریز به مقام قضایی و پرداخت جزای نقدی در حق دولت پرونده بسته خواهد شد .