در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم در سال 73 در سانحه تصادف فوت کردند؛ و من تنها فرزندشان هستم، ایشان پاسدار بودند؛ و بعد از فوت به بازماندگان (من،مادر،مادر پدر ، پدربزرگ ) مستمری پرداخت می شد ، با فوت مادربزرگ و قطع مستمری من بعد از 25 سالگی ، در حال حاضر به پدربزرگ و مادرم که ده سالی است  ازدواج کردند مستمری پرداخت میشود؛

حال دو سوال داشتم اول اینکه مادرم کارمند رسمی دانشگاه است ولی دفترچه بیمه اش نیروهای مسلح است و ظاهرا نخواسته که بیمه براش از دانشگاه رد بشه !آیا ایشان چون شاغل رسمی هستند اصولا نباید حقوق مستمریشان از ابتدا قطع میشد!؟ لازم به ذکر است 20 سالیست که شاغل رسمی هستند !

سوال دومم اینه که اگر مستمری که مادرم میگیرد با توجه به شاغل رسمی بودنشان، غیر قانونی است! آیا می شود از ایشان شکایت کرد تا مبالغ دریافتی طی این 20 سال را بازگرداند ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مستمری همسر به هر نحوی پرداخت میگردد و ربطی به شاغل بودن یا نبودن یا ازدواج مجدد یا حتی مستمری بگیر بودن خود همسر ندارد لذا پرداخت مستمری همسر به مادر شما منع قانونی ندارد.