در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

 بنده سوال خیلی طولانی دارم و پدرم در سال 68 فوت کرده ولی فوتشان را 69 ثبت کرده اند و برایش بیمه درست کرده بودند و تا خرداد 96  مادرم مستمری میگرفت ولی بعدش پسر عموی ما با دشمنی که با ما داشت موضوع را به تامین اجتماعی گفت و بیمه مادرم الا معلق شده و گفته اند دارند محاسبه میکنند خسارت 29 سال حقوق دریافتی را از ما بگیرند ولی راستش پدرم از سال 66 تا 68 که دقیقا موقعی که فوت شده اند در جبهه بوده و از طریق جهاد سازندگی آن زمان حقوق بگیر بودند و اینکه میتونیم سابقه را به تامین اجتماعی اطلاع دهیم تا حقوق را قطع نکنند؟ در واقعیت ما از دولت از سال 68 مستمری طلب داشتیم ولی چون ما (فرزندانش) خیلی کوچیک بودیم پیگیر کا بیمه نشدیم و در ضمن سابقه الا در سپاه پاسداران هست و قانونی هست . آیا بیمه ما وصل میشود یا به نوعی کلاه برداری محسوب میشود؟
ممنون میشم هر چه زودتر کمکمان کنید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام این کار اثباتش برای شما سخت است اما میتوانید با مدیر سایت تماس بگیرید که با مشاوران سایت مشاوره نمایید تا راهکار را به شما بگویند