در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پس از فوت پدرم و چون هیچ ارثی برجانذاشته بود و مادرم نمیتوانست از پس مخارج نگهداری ما بربیاید،پدربزرگم یعنی پدر مادرم که بازنشسته ی ارتش بود،پس از طی مراحل قانونی مارا تحت تکفل خود قرارداد و قانوناً قیّم و سرپرست من(دختر) و مادرم شد،پس از فوت پدربزرگم مستمری به من و مادرم تعلق گرفت که بصورت نصف بنام من و نصف دیگر بنام مادرم دریافت میکردیم،پس از سالها من ازدواج کردم که تبعاً مستمریه من قطع شد و به مستمریه مادرم اضافه شد،متاسفانه بعدازمدتی مادرم فوت کرد و مستمری کاملا قطع شد،حالا من رسماً طلاق گرفته ام آیا میتوانم برای دریافت دوبارهٔ مستمری اقدام کنم؟بعضیا میگن میشه بعضیا میگن چون نوه هستی نمیشه،لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

سلام و عرض ادب

در صورتی که تحت پوشش بیمه ای و مستمری بگیر نباشید می توانید دوباره این مستمری را برای خویش برقرار سازید. با تشکر