در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر خانم ۴۵ ساله ای که شوهرش فوت کرده و مستمری بازنشستگی به خانم وی رسیده درصورت ازدواج مجدد ایا بیمه و حقوق مستمری وی قطع می شود متشکرم راهی وجود ندارد برای این مطلب سپاس از زحمات شما و بید برگ
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در گذشته زنان سرپرست خانواری که همسران خود را ازدست داده بودند در صورت فوت همسر حقوق وی را دریافت می‌کردند اما این پرداخت ها پس از ازدواج مجدد آن ها قطع می‌شد اما مستمری فرزندان همچنان ادامه داشت که این ظلم به آنها بود. اما از اسفند 91 این اتفاق دیگر رخ نمی دهد و مستمری به زنان بی سرپرست که مجددا ازدواج دائم کنند تعلق می گیرد.

سپاس از همراهی شما