در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام همسربنده سربازبوده درسال 65درحین خدمت فوت میکنه ویک سال من ودخترم مستمری گرفتیم بنده ازدواج مجدد کرده ومستمری من قطع شدودخترم ودخترم تاسال 85مستمری میگرفت وازدواج کرد من الان همسردومم فوت کرده والان ازنظر مالی متکی به کسی نیستم تامین مالی ندارم ایامیتونم برقراری مستمری همسر قبلی رو درخواست کنم ومشکل هم اینجاست که:ازدواج ماثبتی نبود ازدادگاه تقاضای اثبات زوجیت دایم کردیم ودادگاه رای بر زوج بودن داد واین رای رو میشه ببرم دفترخانه ثبت میکنند دوم اینکه شناسنامه همسر متوفی دردسترس نیست ایابااین اوصاف میتونم تقاضا بدم وبه کجا ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شما می توانید به نزدیکترین دفتر ساتا( سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح) و یا به آخرین جائی که دخترتان مستمری دریافت نموده اند مراجعه و درخواست برقراری مستمری بازماندگان خود را ارائه نمائید. تائیدیه  شناسامه متوفی را می توانید از می توانید از ثبت احوال بگیرید.