در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

در صورت فوت بیمه شده در حادثه رانندگی در سرویس رفت و امد به محل کار در ساعت عادی رفت و امد با سابقه بیمه ۱۶ سال ایا میزان مستمری با احتساب سوابق بیمه  و متوسط حقوق دو ساله برقرار میگردد یا ملاک عمل چیز دیگری مثل اخرین حقوق دریافتی و یا مثلا سابقه کامل (۳۰ سال)میباشد؟

ایا قانون ۳۱ تامین اجتماعی در این مورد مصداق پیدا میکند و کارفرما موظف به پرداخت خسارت میباشد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

میزان مستمری بازماندگان عبارت است از 30/1(یک سی ام ) مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه ، مشروط بر این که این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد در صد آن بیشتر نباشد .
موضوع ماده 31 قانون تامین اجتماعی در باره موضوع دیگری است.