در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.

همسر بنده چندماه پیش فوت شدن..ایشون کارمند بیمارستان و 17 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتن جای خوندم به کارمندی که 10 تا 20 سال بیمه باشد بغد فوت به ازای هرسال معادل یکماه حقوق غرامت میدن  درسته؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما مشمول دریافت مستمری ماهانه به تعداد سنوات میباشد با مراجعه به آخرین شعبه همسرتان و جمع آوری سابقه جهت دریافت مستمری بازماندگان اقدام نمایید پرداخت سنوات خدمت بر عهده کارفرما میباشد و شما بجای غرامت فوت جهت برقراری مستمری اقدام نمایید.