در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
شوهر بنده در نیرو های مسلح بوده و فوت شده اند که حقوق مستمری ایشان را دریافت می کنم خود بنده نیز کارمند آموزش و پرورش هستم و در حال بازنشستگی ، آیا اگر بنده بازنشسته بشوم هم حقوق مستمری شوهرم و هم حقوق بازنشستگی خودم را دریافت می کنم یا فقط یکی از آنها به من تعلق می گیرد؟ممنوت
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. هر دو حقوق به شما تعلق گرفته و می‌توانید دریافت کنید. اما دفترچه بیمه را فقط باید در یکی از این سازمانهای بازنشستگی داشته باشید. انتخاب اینکه در کدام سازمان دفترچه بیمه داشته باشید انتخاب با خود شماست.